Sale!

HANDSOCK YASMEEN PLAIN

Original price was: $7.00.Current price is: $5.00.

SKU: HANDSOCK YASMEEN Category:

πŠπ€πˆπππ˜π€ π’π„π‰π”πŠ πŒπ‚πŒ π“π€πŒππ€π‹ π€πˆπ‘π‚πŽππƒ πŠπ“ 𝐓𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 π€π–π€πŠπŸ€­

Dah survey banyak handsock, tapi semua tak berkenan sbb tak menarik tak selesa and mahal.

Handsock By Essofeeya jugak best n serasi.πŸ₯° Kalini HQ keluarkan 3 design baru tau..Design kali simple but nice je harga pun berpatutan. Boleh ampur2 dan dapatkan harga combo.

Apa yang best dgn handsock by essofeeya ni:πŸ‘‡

βœ…Meterial Microfiber silk yang sangat selesa, sejuk dan breathable
βœ…Tak mudah melorot dan tak gatal
βœ…Free size muat untuk plussize jugak sebab stretchable

Weight N/A
COLOUR

DARK CHOCOLATE, BLUEBLACK, LATTE, BABYBLUE, BLACK, LIGHT GREY, MAROON, OLIVE GREEN, PURPLE, GREY, SOFT PINK, MUSTARD, PEACH

SIZE

FREESIZE, PLUSSIZE

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
Scroll to Top